Denne informasjon er ment for helsepersonell

Vil du fortsette? Ja Nei

Denne informasjon er ment for helsepersonell

Metadon Nordic Drugs

Metadon Nordic Drugs – et veldokumentert legemiddel

Grunnlaget for Metadon Nordic Drugs (metadonhydroklorid) ble lagt allerede i 1966, da behandling med metadon i oral oppløsning ved opiatavhengighet ble innført i Sverige. På den tiden ble legemiddelet produsert extempore av apotekene. I forbindelse med at flere pasienter ble tilknyttet metadonprogrammene, kom det forbedringsforslag til lege- middelet fra både leger og pasienter. Preparatet ble gradvis utviklet i nært samarbeid med fagmiljøet – hele tiden med pasientens sikkerhet i fokus. Legemiddelet ble registrert i Sverige som en farmasøytisk spesialitet i 2011 og skiftet samtidig navn til Metadon Nordic Drugs.

Det er med glede og stolthet vi nå kan introdusere Metadon Nordic Drugs også i Norge.

 

Bredt sortiment

Metadon Nordic Drugs er en oral mikstur som leveres til klinikker/apoteker og til pasienter som éndoseflasker. Metadon Nordic Drugs fås i 25 forskjellige styrker, fra 10 mg og opptil 200 mg. Metadon Nordic Drugs kan bestilles som enkeltpakning (1 flaske) eller som ukespakning (7 flasker) i samtlige styrker.

 

Annen informasjon

For ytterligere informasjon gjeldende indikasjoner, farmakologisk gruppe, beredningsform, styrker, dosering, priser, seneste produktinformasjon – se linken til felleskatalogen.no i menyen til høyre.

Ved å bruke dette nettstedet aksepterer du at vi bruker cookies i samsvar med vår Cookie policy.

Jeg forstår og godtar